fredag 22. august 2014

Den 5. bølgen

Den 5. bølgen er i emning, bølgen som skal utrydde verden. På en øde motorvei flykter Cassie fra Dem. Vesenene som bare ser menneskelige ut, og som streifer omkring i utkanten av byene og dreper alle de ser. De har spredt de siste overlevende på Jorden for alle vinder. Cassie tenker at om hun skal ha en sjanse til å overleve må hun være alene, men det er før hun møter Evan Walker. Han er forførende og mystisk og kanskje Cassies eneste håp om å redde broren, og kanskje til og med seg selv. Men Cassie blir nødt til å velge mellom tillit og fortvilelse, mellom trass og tiltro, mellom liv og død. Mellom å gi opp og konfrontere. (Hentet fra bokbeskrivelsen)"Den 5.bølgen" av Rick Yancey, Gyldendal 2014

Dette er en annerledes og veldig spennende ungdomsbok. Dette skal være første boka i en science fiction-trilogi. Kan nesten ikke vente på neste bok... Anbefales ungdom og unge voksne.

Denne leste jeg som e-bok (via eBokBib). Vi har også vanlig bok og lydbok på biblioteket. Noter deg tittelen til vi åpner igjen, eller prøv e-boka ;)
- Hilde-

Ingen kommentarer: