lørdag 1. juni 2013

Fredagstipset 31. mai 2013

"Rettsnotater : 22. juli-rettsaken Oslo tinghus 2012"
Kristopher Schau
Dette er en samling av artiklene som Kristopher Schau skrev for morgenbladet under 22. juli-rettsaken. I tillegg har han skrevet små kommentarer i boken.
Dette er en liten bok, som man bare må bruke lang tid på! Krisopher Schau skriver veldig godt, og har noen svært gode refleksjoner!
 
 
 
 
"Kunsten å høre hjerteslag"
Jan-Philipp Sendker
 
 


I denne fantastiske boken møter vi Julia som har reist til Burma for å lete etter sin far, som forsvant sporløst noen år tidligere. I landsbyen Kalaw, hvor hennes far er vokst opp, møter hun U Ba som begynner å fortelle historien fra før hennes far ble født, og helt fram til nåtiden. Hva skjedde egentlig? Hvorfor reiste faren fra Burma til New York, og hvorfor reiste han plutselig tilbake?
Denne romanen bygges opp på en historie fra fortiden, som flettes sammen med nåtiden. Slik faller mange biter på plass for Julia, og for oss lesere. En flott historie om kjærlighet og forholdet mellom mennesker, som setter i gang noen tankeprosesser :)
 
 
 
 
"Den andre siden av gleden"
Sere Prince Halverson
 
 
 
 
Ella Beene er lykkelig gift med Joe, og stemor til hans to små barn. Hun elsker Joe og barna svært høyt, og i tre år har barna ikke hatt noen annen mor enn henne. Alt er idyll, inntil Joe dør i en dramatisk ulykke da han er ute ved havet for å fotografere. Han etterlater Ella en sterkt forgjeldet forretning, og som ikke det er nok, dukker barnas mor, Paige, opp i begravelsen. Hun vil selvfølgelig ha tilbake foreldreretten til barna!
Dette er en en rørende fortelling om kjærlighet, hemmeligheter, fortielser og sterke familiebånd.


- Lisbeth -
 
 
 

Ingen kommentarer: