torsdag 10. november 2016

Hilde Frafjord Johnson og Ingvar Midthun i samtale om krig, fred og forsoning

Hilde Frafjord Johnson kommer til Elverum bibliotek torsdag 17.november kl. 17.30.Hilde Frafjord Johnson og Ingvar Midthun samtaler om krig og fravær av fred som er den største trusselen mot utvikling. Johnson har gitt ut boka "Den vanskelige freden" hvor hun analyserer hvorfor forsøkene på fred i Sudan og Sør-Sudan ikke lykkes, tross fredsavtaler og løsrivelse.
Det blir mulighet for å kjøpe boka før og etter arrangementet.
Johnson skal etter arrangementet på biblioteket videre for å delta i åpningen av filmfestivalen Movies on War 2016 i Elverum kulturhus. 
 
 
Hilde Frafjord Johnson er tidligere spesialrepresentant for FNs Generalsekretær til Sør-Sudan og tidligere utviklingsminister. Johnson har hatt flere verv nasjonalt og internasjonalt.
 
Ingvar Midthun er kampanje- og kommunikasjonssjef i bistandsorganisasjonen FORUT. Han har erfaring fra flere prosjektopphold i blant annet Malawi og Sierra Leone, med fokus på utdanning, fattigdomsbekjempelse og rus som utviklingshinder. I Norge har Ingvar Midthun ansvar for produksjon av store holdningsskapende kampanjer i barnehager og skoler.

 
Elverum bibliotek torsdag 17.nov. kl. 17.30.
Velkommen!

Ingen kommentarer: