mandag 8. januar 2018

Januar-program


Dette skjer på Elverum bibliotek i januar 2018:

Go’praten

– hver torsdag kl. 14.00 på biblioteket

Vi møtes på biblioteket hver torsdag kl. 14 til en prat om stort og smått. En av bibliotekets ansatte vil delta. Vi setter oss rundt et bord og så lar vi praten gå. Det serveres kaffe og te.
Fredagstipset

– hver fredag kl. 11.00 på biblioteket

Boktips med noe attåt! Velkommen!
 

Spør en slektsgransker!

Mandag 8. januar kl. 15.00 – 19.00 på biblioteket. Drop-in!

Kom innom og få hjelp med slektsgransking av Sør-Østerdal Slektshistorielag.

Gratis for alle. Ta gjerne med egen pc/nettbrett. Velkommen!


Koding for barn og unge

Lørdag 13. januar kl.  11.00 – 13.00 på biblioteket

Kodeklubben Elverum inviterer alle barn til en spennende dag med programmering på biblioteket! Målgruppen er barn mellom 5 og 12 år, men alle interesserte er velkomne. Man behøver ikke å kunne noe om koding for å komme, her tar vi alt fra scratch. Er du eksempelvis interessert i vite hvordan man enkelt kan kode ett spill så ta en tur innom. Det er gratis å delta, hvis mulig ta gjerne med egen bærbar pc eller nettbrett. Velkommen!


Brettspillkveld

Onsdag 17. januar kl. 18.00-21.00 på biblioteket

I samarbeid med ERSSK (Elverum rolle- og strategispillklubb) ønsker vi velkommen til brettspillkveld på biblioteket. Vi har et godt utvalg med brettspill.

Velkommen til en spennende spillkveld.


Sjakk i biblioteket

Lørdag 20. januar kl. 11.00 – 14.00 på biblioteket

Denne lørdagen kan du komme på biblioteket å spille sjakk mellom kl. 11.00 og 14.00. Elverum sjakk stiller med sjakkbrett og instruktører. Både nybegynnere og erfarne sjakkspillere er velkomne.


Kurs: Hvordan starte med slektsgransking?

Mandag 22. januar kl. 19.00 – 21.00 på biblioteket

Sør-Østerdal Slektshistorielag holder begynnerkurs for de som vil begynne med slektsgransking. Har du lenge tenkt på å finne ut mer om din egen slekt, men ikke vet hvor du skal begynne? Nå har du sjansen. Møt opp på slektsgranskingskurs. Gratis for alle.


Lesestund på gulvet

Lørdag 27. januar kl. 13.00 på biblioteket

Hege leser en bok for de minste, etterpå serverer vi kjeks og saft og barna kan kose seg videre på biblioteket. Passer for barn fra 3-5 år. Gratis arrangement. Velkommen!

Ingen kommentarer: